Acasă > Fără categorie > Lumea-uitata-a-sasilor-transilvaneni

Lumea-uitata-a-sasilor-transilvaneni

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/870129/Lumea-uitata-a-sasilor-transilvaneni/

am fost anul asta de 2 orin in zona brasovului, hargita etc si am fost impresionat de frumusetea locurilor, de locuitori, de mancare, de arhitectura.
sunt oameni deosebiti. nu putem sa ne valorificam istoria si cultura. suntem neputinciosi. comparativ cu anglia (pt aia mica ce o sa ma urechesca iar pentru comparatia cu anglia: AIA SUNT PRAGMATICI SI EFICIENTI :P ) unde turistii platesc anual milioane de lire sa vada 2 pietre ametite la noi bate vantul. si prin buzunare si prin inimi.

A.

Author: alin Categories: Fără categorie Tags:
 1. poezia
  octombrie 15th, 2009 la 14:35 | #1

  comparatia cu anglia e inutila, atata tot. ne despart cateva zeci de secole de cultura diferita. de educatie diferita. suntem o tara de mancatori de r…t. ii compatimesc sincer pe cei care, ca si mine, inca mai spera ca se vor schimba lucrurile in bine. ma ciocnesc zilnic de ipocrizia, nesimtirea, avaritia si isteria “politicienilor”. da, zilnic, si da, convietuiesc cu ei 9 ore pe zi.
  politica ar trebui interzisa prin lege si politicienii condamnati la munca silnica pe viata (evident neremunerata) in FOLOSUL COMUNITATII pe care chipurile o sustin ei.
  sa planteze copaci, sa puna filtre la masini, sa dea de mancare saracilor, sa construiasca case pentru cei care n-au dupa ce bea apa.
  ar fi ceva intr-adevar in folosul comunitatii. vorbaria si inavutirea pe care o practica momentan nu face decat sa ucida tot ce a mai ramas in tara asta. in afara de banii contribuabililor.

 1. Nici un trackbacks momentan.